Money from GA – New Website

horrayyyy…..

I’ve received some money from GA (Google Adsense) two days ago.. It was delivered by WU (Western Union), and I’ve took it at Tejakula Post Office.

Not pretty much, not like other pro publisher.. (Y)

It is only $108.. and only 1.050.000 in IDR (indonesian rupiah)..

I got no idea.. how to spend that amount of money…

So confused… Read More

Money, Google Pagerank, and life

The three things that always in my mind right now is money, Google PR, and also my own life.

Huhh.. what a freak thing to thinking about…

1. Google Pagerank UPdated

Yesterday, I’ve checked my site pagerank, and you what?? I got my pagerank raised.. horray…

Now, my site’s PR is 3. Even my site is 45 days old (this day, May 30, 2009). That makes me proud..

2. Google Adsense Payment Issued

No special email from Google today, so i don’t know why I’m so feeling excited now on.

After I got my PR raised, I check my GA (Google Adsense) account. Damn, I’ve got only $1 this week. :-S

But, when I check the payment history page, it tell me that a payment was issued from Google to me.

Horray…. :-D  GA sent $108 to me… (actually to my mother, I’ve registered my mother at GA, not me).

I’ll receive the payment trough WU (Western Union) tomorrow.

3. I Got No Money till next month

This week is the last days of this month.. you know what does it mean..

My parents don’t have much money for me.. Oh no… Read More

Facebook Toolbar For You

Are you facebook-addicted like me??

If you do so, keep reading ;-)    If you don’t, just skip it, read another article!!!

Nowadays, people uses FB more than FS (Friendster),  and more people develop their program to suite with FB. Just look at the apps out there, there so many apps that connect to FB. Even there are several mobile java application that connect to FB like Mobile Facebook and Yahoo Go!.

One of them is Facebook Toolbar . If you’re one of the thousands of Facebook users who find themselves constantly signing into and checking your account, this free Firefox add-on is sure to feed your addiction. It offers one-click access to your Facebook account while you browse the Web.

facebook toolbar in action
facebook toolbar in action

Facebook Toolbar integrate your Facebook life into your browser. Search Facebook from anywhere using the ‘Search Box’ which allows you to easily search Facebook no matter where you are. Read More

kompetisi review dekrizky.com

Jiahahaha… ada kompetisi review neeh… :-D

www.dekrizky.com ngadain kompetisi bagi para blogger mania..

Kata mas Hamka (mas Rizky (H) ), kompetisi ini diadain buat berbagi -dan mungkin buat syukuran- karena akhir-akhir ini dia terus dapet gajian dari beberapa program internet marketing yang diikutinya..

Nah, balik lagi ke kompetisi,.. Btw, hadiahnya lumayan lho… yang menang bisa dapet domain, hosting, atau duit buat ngisi paypal kita.. gimana, tertarik?

ini cuplikan daftar hadiahnya (diCoPas langsung dari dekrizky.com dengan perbaikan seperlunya):

Juara I : Domain ( .com, .org, .net, .info ) sesuai keinginan pemenang kompetisi ini dan hosting IIX 100 MB selama setahun dari riannarey.com.

Juara II : Domain ( .com, .org, .net, .info ) sesuai keinginan pemenang kompetisi ini dan hosting IIX 50 MB selama setahun dari Mas Hamka.

Juara III : Domain http://www.forcefanatics.com dan Uang sebesar $10 yang akan dibayarkan lewat Paypal. Hadiah ini dari Rezafauzi.Com

Nah, persyaratannya juga gampang and ga perlu daftar, kita cukup mereview tentang situs kepunyaan Mas Hamka dan juga mereview tentang kompetisi review yang diadain ama dia.

Kompetisi Review DekRizky[dot]com

Tapi, sekarang syaratnya udah diupdate ama si empunya situs. Kurang lebih sekarang syaratnya jadi kaya gini:

1. Mereview situs www.dekrizky.com atau menulis artikel seputar blog dan internet dan mengirimnya ke alamat email yang disediain panitia. Kita juga bisa memasang banner yang udah disiapin panitia biar dapet tambahan nilai.

2. Menulis review tentang kontes yang lagi diadain ini di dalam blog kita.

Kriteria pemenangnya juga gampang kok, kalian cuma perlu kreatif dan menulis review yang original, jangan nyontek yach!!!!

Nah, kalo kalian tertarik, dateng aja langsung ke kompetisi review dekrizky.com untuk melihat info dan update lebih lanjut. ;-)

*UPDATED*

Sekarang hadiahnya udah ditambah(Y) , coba lihat di kompetisi review dekrizky.com untuk lebih jelasnya..

Belajar SEO & Internet Marketing di dekrizky.com

coba deh pikir....!
coba deh pikir....!

Bagi para blogger pemula (seperti saya), tentunya belajar SEO sangatlah wajib-ajib… Soalnya kita mesti mempublikasikan blog kita ke se-antero blogosphere ini.. Biar kagak rugi bikin blog, apalagi udah mahal-mahal beli domain, biar kagak percuma coi…

SEO
SEO

SEO, atau yang dalam bahasa kampung gue kepanjangannya Search Engine Optimization, akan membuat situs kita cepat berada di dalam index sebuah “Search Engine” dan berada dalam SERP (search engine results page) teratas, itupun jika kita menguasai SEO dengan baik. (H)

Dengan menguasai SEO, kita juga bisa me-monetize blog kita dengan program-program Internet Marketing di internet. Seperti halnya program PTC, review, file sharing, dan lain-lain.

Lalu bagaimana cara belajar SEO dan Internet Marketing?? Read More

How To Get More Traffic From High PR site

Hi there…
hai kawan…

I have one more trick about SEO for you..
Aku punya satu lagi trik tentang SEO untuk kamu…

Now it is about how to get free traffic from high PR site. (PR 8 ).
Sekarang tentang cara gimana cara dapet trafic gratis dari situs ber PR tinggi.. (PR 8 )

traffic light

I’ve practiced it last night, and guest what… I’ve got a lot of traffic.. referred from that site..
Aku udah mem-praktek-kannya kemarin malem, dan aku dapet banyak trafik berasal dari situs itu…

Wanna know what the site is?
mau tau situsnya apa??

the site is Read More