Not Now! I’m Busy!!!

Howdy friends… ;-)

It’s been so long since our last met. :-(

Nowadays Im so busy with my new life.. No more “life internet” in my hand.. :-O

Since June 4 2009, I’m studying at BPC (Bali paradise Citra Dewata) – Balindo Paradiso.

It is a cruise ship school. All the people who want to work at cruise will study here. Not a famous school, but it will guarantee us to have a job in tourism industry. (H)

But, the lecture schedule not allowing me to have a lot of leisure time. That’s why I cannot sit in front of my laptop anymore for a long days.

Im so BUsy
Im so BUsy

New SE G502

Hi, by the way, few days ago, June 7 2009, I’ve bought SE G502 that i dreamed for many months..

It’s most important feature is the HSDPA (3.5G) connection… Because we (L) LOVE (L) internet..!!!

hahahaha…. now i can inspect my blogs from any intruders trough my mobile.. (H)

As usually, I’ve modify the A200 system of this new mobile by adding new acoustic sound driver from SE – W Series, new cam driver from SE -  K Series, new flash theme, and other.. thanks to Mas Hardi for the tutorials.

Picture of my new life

I’ve gathered some pics for you to see.. It was captured by the brand new G502, the 2MP camera has a good quality if the cam driver has been updated. Take a look..

Darsana learn something in front of the boardinghouse
Darsana learn something in front of the boardinghouse
inside the new classroom with new friends
inside the new classroom with new friends
my new friends in the blue class
my new friends in the "blue" class

Please click no the image to see the larger version..

No More Internet

arrgghhh.. Internet.. I Miss You.. ;-(

Ini lanjutan dari tulisan sebelumnya (“Beberapa Hal Yang Baru“),

4. Jadi Jarang Online…

Beberapa hari ini terus sibuk, bolak-balik Denpasar-Singaraja..

Ini aja baru pulang dari Denpasar, ujan-ujanan lagi… huuhhh..

Di Denpasar gw ama Darsana nginep di tempat kost kakak perempuannya dia.

Kita tiba2 kesana gara-gara ada panggilan dari pihak Balindo Paradiso.

Udah siap-siap buat nerima segala kemungkinan, dengan memakai seragam resmi bapak-bapak (baju kemeja putih-celana panjang hitam-dan sepatu vantoufel), kami pergi ke Balindo dengan degdegan.

Eh ternyata cuma buat tes bahasa inggris. Kirain….

Tesnya ntu, kita disuruh buat translate 30 kalimat bahasa indo (yang berhubungan dengan perhotelan) ke bahasa inggris.. untung bukan ke bahasa italy ato german seperti persyaratan buat jadi crew MSC.

Terus, kita juga sempet keliling kota denpasar buat nyari kost. Ternyata saat ini kebanyakan tempat kost udah penuh.. gimana neeh?

Jadi, dengan kesibukan kayak gitu, kayaknya gw bakal jarang online deh neeh.. Postingan jadi jarang, facebook jadi kagak kerawat, apalagi signal GPRS akhir-akhir ini sedikit ada gangguan… Jadi sedih..

5. SE T303

Kemarin, habis jual N70, akhirnya pilihan gw jatuh ke Read More