script | andi setiawan's blog

Tag: script

I’ve been noticed by my hosting disk space warning, the indicator bar was red. Why? Oh, the disk space was decreased automatically because the error_log is growing up every my scripts executed. So, I have to delete it every time it’s growing up. Why? Why error_log appear automatically in my hosting directories? it is because […]


Posted in php, programming, Tips n Trik | Tagged , | Leave a Comment on Deleting error_log automatically |

horrayyyy….. I’ve received some money from GA (Google Adsense) two days ago.. It was delivered by WU (Western Union), and I’ve took it at Tejakula Post Office. Not pretty much, not like other pro publisher.. (Y) It is only $108.. and only 1.050.000 in IDR (indonesian rupiah).. I got no idea.. how to spend that […]


Posted in senang, umum | Tagged , , , , , , , | 10 Comments on Money from GA – New Website |

Are you facebook-addicted like me?? If you do so, keep reading ;-)    If you don’t, just skip it, read another article!!! Nowadays, people uses FB more than FS (Friendster),  and more people develop their program to suite with FB. Just look at the apps out there, there so many apps that connect to FB. […]


Posted in umum | Tagged , , , | 15 Comments on Facebook Toolbar For You |

Bagi para blogger pemula (seperti saya), tentunya belajar SEO sangatlah wajib-ajib… Soalnya kita mesti mempublikasikan blog kita ke se-antero blogosphere ini.. Biar kagak rugi bikin blog, apalagi udah mahal-mahal beli domain, biar kagak percuma coi… SEO, atau yang dalam bahasa kampung gue kepanjangannya Search Engine Optimization, akan membuat situs kita cepat berada di dalam index […]


Posted in umum | Tagged , , | 3 Comments on Belajar SEO & Internet Marketing di dekrizky.com |

Hi there…. Mungkin kalian pada bingung liat judul postingan kali ini… Agak aneh memang… Tapi jangan khawatir, andi belum mulai stress gara-gara Unas kok.. 😛   Ini karena kali ini gw bakal nulis tentang empat hal yang ditulis dengan uppercase di atas… 1. GAMBAR… Tadi gw coba-coba browsing tentang manipulasi gambar… eh tau-tau dapet link […]


Posted in award, senang, umum | Tagged , , , , , | 27 Comments on GAMBAR -yang- CURANG -tentang- BUMI -dapet- AWARD |

Dulu aku punya blog di http://andisetiawan.co.cc/ Isinya ya lumayan banyak. Berhubung domain itu bakal expire, makanya q backup semua data dan pindahin ke tempat baru. Tapi sayang, ada kesalahan teknis ama hosting provider yang gw pake, jadinya script web yang dulu gw pake (Genosi) ga bisa jalan di tempat yang baru, padahal kalo di coba […]


Posted in umum | Tagged , , , , | 19 Comments on Old Blog Post |