Not Now! I’m Busy!!!

Howdy friends… ;-)

It’s been so long since our last met. :-(

Nowadays Im so busy with my new life.. No more “life internet” in my hand.. :-O

Since June 4 2009, I’m studying at BPC (Bali paradise Citra Dewata) – Balindo Paradiso.

It is a cruise ship school. All the people who want to work at cruise will study here. Not a famous school, but it will guarantee us to have a job in tourism industry. (H)

But, the lecture schedule not allowing me to have a lot of leisure time. That’s why I cannot sit in front of my laptop anymore for a long days.

Im so BUsy
Im so BUsy

New SE G502

Hi, by the way, few days ago, June 7 2009, I’ve bought SE G502 that i dreamed for many months..

It’s most important feature is the HSDPA (3.5G) connection… Because we (L) LOVE (L) internet..!!!

hahahaha…. now i can inspect my blogs from any intruders trough my mobile.. (H)

As usually, I’ve modify the A200 system of this new mobile by adding new acoustic sound driver from SE – W Series, new cam driver from SE -  K Series, new flash theme, and other.. thanks to Mas Hardi for the tutorials.

Picture of my new life

I’ve gathered some pics for you to see.. It was captured by the brand new G502, the 2MP camera has a good quality if the cam driver has been updated. Take a look..

Darsana learn something in front of the boardinghouse
Darsana learn something in front of the boardinghouse
inside the new classroom with new friends
inside the new classroom with new friends
my new friends in the blue class
my new friends in the "blue" class

Please click no the image to see the larger version..

Money from GA – New Website

horrayyyy…..

I’ve received some money from GA (Google Adsense) two days ago.. It was delivered by WU (Western Union), and I’ve took it at Tejakula Post Office.

Not pretty much, not like other pro publisher.. (Y)

It is only $108.. and only 1.050.000 in IDR (indonesian rupiah)..

I got no idea.. how to spend that amount of money…

So confused… Read More

Money, Google Pagerank, and life

The three things that always in my mind right now is money, Google PR, and also my own life.

Huhh.. what a freak thing to thinking about…

1. Google Pagerank UPdated

Yesterday, I’ve checked my site pagerank, and you what?? I got my pagerank raised.. horray…

Now, my site’s PR is 3. Even my site is 45 days old (this day, May 30, 2009). That makes me proud..

2. Google Adsense Payment Issued

No special email from Google today, so i don’t know why I’m so feeling excited now on.

After I got my PR raised, I check my GA (Google Adsense) account. Damn, I’ve got only $1 this week. :-S

But, when I check the payment history page, it tell me that a payment was issued from Google to me.

Horray…. :-D  GA sent $108 to me… (actually to my mother, I’ve registered my mother at GA, not me).

I’ll receive the payment trough WU (Western Union) tomorrow.

3. I Got No Money till next month

This week is the last days of this month.. you know what does it mean..

My parents don’t have much money for me.. Oh no… Read More

No More Internet

arrgghhh.. Internet.. I Miss You.. ;-(

Ini lanjutan dari tulisan sebelumnya (“Beberapa Hal Yang Baru“),

4. Jadi Jarang Online…

Beberapa hari ini terus sibuk, bolak-balik Denpasar-Singaraja..

Ini aja baru pulang dari Denpasar, ujan-ujanan lagi… huuhhh..

Di Denpasar gw ama Darsana nginep di tempat kost kakak perempuannya dia.

Kita tiba2 kesana gara-gara ada panggilan dari pihak Balindo Paradiso.

Udah siap-siap buat nerima segala kemungkinan, dengan memakai seragam resmi bapak-bapak (baju kemeja putih-celana panjang hitam-dan sepatu vantoufel), kami pergi ke Balindo dengan degdegan.

Eh ternyata cuma buat tes bahasa inggris. Kirain….

Tesnya ntu, kita disuruh buat translate 30 kalimat bahasa indo (yang berhubungan dengan perhotelan) ke bahasa inggris.. untung bukan ke bahasa italy ato german seperti persyaratan buat jadi crew MSC.

Terus, kita juga sempet keliling kota denpasar buat nyari kost. Ternyata saat ini kebanyakan tempat kost udah penuh.. gimana neeh?

Jadi, dengan kesibukan kayak gitu, kayaknya gw bakal jarang online deh neeh.. Postingan jadi jarang, facebook jadi kagak kerawat, apalagi signal GPRS akhir-akhir ini sedikit ada gangguan… Jadi sedih..

5. SE T303

Kemarin, habis jual N70, akhirnya pilihan gw jatuh ke Read More

kompetisi review dekrizky.com

Jiahahaha… ada kompetisi review neeh… :-D

www.dekrizky.com ngadain kompetisi bagi para blogger mania..

Kata mas Hamka (mas Rizky (H) ), kompetisi ini diadain buat berbagi -dan mungkin buat syukuran- karena akhir-akhir ini dia terus dapet gajian dari beberapa program internet marketing yang diikutinya..

Nah, balik lagi ke kompetisi,.. Btw, hadiahnya lumayan lho… yang menang bisa dapet domain, hosting, atau duit buat ngisi paypal kita.. gimana, tertarik?

ini cuplikan daftar hadiahnya (diCoPas langsung dari dekrizky.com dengan perbaikan seperlunya):

Juara I : Domain ( .com, .org, .net, .info ) sesuai keinginan pemenang kompetisi ini dan hosting IIX 100 MB selama setahun dari riannarey.com.

Juara II : Domain ( .com, .org, .net, .info ) sesuai keinginan pemenang kompetisi ini dan hosting IIX 50 MB selama setahun dari Mas Hamka.

Juara III : Domain http://www.forcefanatics.com dan Uang sebesar $10 yang akan dibayarkan lewat Paypal. Hadiah ini dari Rezafauzi.Com

Nah, persyaratannya juga gampang and ga perlu daftar, kita cukup mereview tentang situs kepunyaan Mas Hamka dan juga mereview tentang kompetisi review yang diadain ama dia.

Kompetisi Review DekRizky[dot]com

Tapi, sekarang syaratnya udah diupdate ama si empunya situs. Kurang lebih sekarang syaratnya jadi kaya gini:

1. Mereview situs www.dekrizky.com atau menulis artikel seputar blog dan internet dan mengirimnya ke alamat email yang disediain panitia. Kita juga bisa memasang banner yang udah disiapin panitia biar dapet tambahan nilai.

2. Menulis review tentang kontes yang lagi diadain ini di dalam blog kita.

Kriteria pemenangnya juga gampang kok, kalian cuma perlu kreatif dan menulis review yang original, jangan nyontek yach!!!!

Nah, kalo kalian tertarik, dateng aja langsung ke kompetisi review dekrizky.com untuk melihat info dan update lebih lanjut. ;-)

*UPDATED*

Sekarang hadiahnya udah ditambah(Y) , coba lihat di kompetisi review dekrizky.com untuk lebih jelasnya..

How To Get More Traffic From High PR site

Hi there…
hai kawan…

I have one more trick about SEO for you..
Aku punya satu lagi trik tentang SEO untuk kamu…

Now it is about how to get free traffic from high PR site. (PR 8 ).
Sekarang tentang cara gimana cara dapet trafic gratis dari situs ber PR tinggi.. (PR 8 )

traffic light

I’ve practiced it last night, and guest what… I’ve got a lot of traffic.. referred from that site..
Aku udah mem-praktek-kannya kemarin malem, dan aku dapet banyak trafik berasal dari situs itu…

Wanna know what the site is?
mau tau situsnya apa??

the site is Read More