Film Silat “Merantau” : Harus Nonton!!!

Di tahun 2009 ini dunia silat Indonesia akan semakin dimeriahkan oleh sebuah film tentang seorang pemuda ahli silat dari tanah minang dengan Silat Harimau nya…

Judul film ini adalah “Merantau“.. (Update 16 Nov 2011: Download dari indowebster)

Yuda lagi latihan silat

Dalam film Merantau ini, dikisahkan seorang pemuda bernama Yudha yang pergi Merantau ke kota Metropolitan kita yang kalo ngga salah namanya Jakarta.. (bener kagak yach?? ga tau…)…

Di bawah ini ada cuplikan film nya… tonton yach…

Berikut data dari situs aslinya :

Merantau Synopsis:
In Minangkabau, West Sumatera, Yuda a skilled practitioner of Silat Harimau is in the final preparations to begin his “Merantau” a century’s old rites-of-passage to be carried out by the community’s young men that will see him leave the comforts of his idyllic farming village and make a name for himself in the bustling city of Jakarta.

After a series of setbacks leave Yuda homeless and uncertain about his new future, a chance encounter results in him defending the orphaned Astri from becoming the latest victim of a European human trafficking ring led by the wildly psychotic, Ratger and his right-hand man Luc.

With Ratger injured in the melee and seeking both his “merchandise” and bloody retribution, Yuda’s introduction to this bustling city is a baptism of fire as he is forced to go on the run with Astri and her younger brother Adit as all the pimps and gangsters that inhabit the night hound the streets chasing their every step. With escape seemingly beyond their grasp, Yuda has no choice but to face his attackers in an adrenaline charged, jaw-dropping finale.

Cast:
Iko Uwais – Yuda
Sisca Jessica – Astri
Yusuf Aulia – Adit
Mads Koudal – Ratger
Laurent “Lohan” Buson – Luc
Alex Abbad – Johni
Yayan Ruhian – Eric
Donny Alamsyah – Yayan
Christine Hakim – Wulan
Ratna Galih – Ayi

Andi Setiawan

Loving husband - Caring Father - Slap bet Commissionaire (I wish) find my complete profile on: http://andisetiawan.com/about-me http://facebook.com/andiim3 - http://gplus.to/andiim3 - http://andiim3.com

10 thoughts to “Film Silat “Merantau” : Harus Nonton!!!”

      1. Di group sih aku pake ID berdua ama adikku Hassei dan Shirei. Sering nongol kok. Add itu aja, tp kasih keterangan pas add. Itu ID game, jd ga sering2 approve friends request plus kamu send msg ke Inbox ku, biar aku cpt sadar. Soalnya krn ID game yg nge add bs 70++ sehari. dan tiap 24 jam ada removal friends. ^^

        Ditunggu yuaaaaaa biar aku masukin ke Merantau katagori dan aman dr pendeletan secara tidak sengaja. ahaha :gemes:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.