How To Get More Traffic From High PR site

Hi there…
hai kawan…

I have one more trick about SEO for you..
Aku punya satu lagi trik tentang SEO untuk kamu…

Now it is about how to get free traffic from high PR site. (PR 8 ).
Sekarang tentang cara gimana cara dapet trafic gratis dari situs ber PR tinggi.. (PR 8 )

traffic light

I’ve practiced it last night, and guest what… I’ve got a lot of traffic.. referred from that site..
Aku udah mem-praktek-kannya kemarin malem, dan aku dapet banyak trafik berasal dari situs itu…

Wanna know what the site is?
mau tau situsnya apa??

the site is http://en.wikipedia.org.
Situsnya adalah http://en.wikipedia.org.

wedew,,,,, ternyata posting make dua bahasa dalam satu artikel kayak gini juga bikin capek… huhhhh…

Pake bahasa indo aja dehh…

Indo-mode : on;
Eng-Mode : off;

Jadi gini, kemarin malem gw coba edit sebuah artikel di http://en.wikipedia.org/wiki/Backlink.

Nah gw isi tuh nama situs gw ama keterangan kalo gw nerima tukeran link gratis…

eh, langsung banyak tuh yang berkunjung… dari luar negeri lagi… kebanyakan dari negara yang make bahasa inggris.. soalnya http://en.wikipedia.org/wiki/Backlink kan make bahasa inggris..

Nah, jadi kesimpulannya.. upload artikel di http://en.wikipedia.org yang punya PR 8 bisa bikin situs kita banyak dikunjungi oleh orang asing…

kalo mau dikunjungi ama orang indonesia, ya edit ato bikin artikel di http://id.wikipedia.org/..

gampang kan… hehehehe….

Andi Setiawan

Loving husband - Caring Father - Slap bet Commissionaire (I wish) find my complete profile on: http://andisetiawan.com/about-me http://facebook.com/andiim3 - http://gplus.to/andiim3 - http://andiim3.com

17 thoughts to “How To Get More Traffic From High PR site”

  1. I came here from wikipedia. I’m a bit confused because it’s in another language and i was looking for a backlink method that was written about on the wiki page?

  2. Why do you so confused? It is so simple..
    If you want a high quality backlink from wikipedia, or other site with high PR, just put your site link there..

    For example, i put the link on the page at wikipedia you’ve visited before.. And its free.. No account needed indeed

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.